Копирайтинг

от Денислав Иглев

Копирайтинг

За вас изготвяме публикации в блогове, съдържание за социални медии, имейл бюлетини и др. Ние отделяме време и грижи да изготвим най-добрите и качествени текстове.

Защо добрия копирайтинг е важен?

Един информативен, ангажиращ и убедителен копирайт може да накара повече хора да посетят уебсайта ви, да останат по-дълго и да конвертират. Ценното съдържание е най-добрият начин да направите силно и запомнящо се първо впечатление с нови възможни клиенти и да накарате посетителите да се връщат за още.

Как може стратегията за маркетинг на съдържание да постигне толкова много? Копирайт услугите се фокусират върху три основни стълба: SEO, ангажираност и конверсия.

SEO копирайтинг

Комбинирането на копирайтинг и SEO насочва трафика към вашия уебсайт с ключови думи с голям обем - или думи за търсене, които хората често използват, за да намерят продукти и услуги в Google.

SEO копирайтингът е умение, направено от обучени писатели, които разбират как да инжектират ключови думи в копието на вашата уеб страница по естествен, органичен начин, така че посетителите да се наслаждават на четенето и търсачките да се радват на класирането.

Ангажиращ копирайтинг

След като стартирате, ще започнете да виждате повече посетители на вашия сайт. И не само посетители - благодарение на оптимизираното съдържание те ще бъдат идеално подходящи за вашия бизнес, търсейки стоки и услуги, които предлагате.

Получаването на уеб трафик е начало - ангажирането им е това, което разделя нашите услуги за писане на съдържание от други агенции за дигитален маркетинг. С екип от писатели с опит в писането в редица индустрии, ние ще уловим гласа, който наистина говори на вашите клиенти и ще ги запазим активни на вашия сайт и ще четат повече.

Копирайтинг, генериращ конверсии

След като читателите са погълнати от съдържанието на вашия уебсайт и са установили доверие към марката, нашите ясни и приканващи CTA (призив към действие) ще им помогнат да предприемат необходимата следваща стъпка, за да станат лоялни клиенти. Независимо дали искате повече клиенти да се обадят на вашия бизнес или да купуват онлайн, нашия копирайтинг екип ще съобрази перфектните CTA, които стимулират реализациите на най-важните страници на вашия уеб сайт.

ЦениAccounts

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

Писане на статии

От 29лв

До 300 думи – 29лв.

До 500 думи – 49лв

До 1000 думи – 65лв.

Над 1000 думи – 110лв.

Под 300 думи – 0,10лв на дума


SEO Копирайтинг

От 19лв 

От 300 до 400 думи – 19лв.

От 400 до 500 думи – 24лв.

От 500 до 600 думи – 29лв.

От 600 до 700 думи – 37лв. 

Над 700 думи – по договаряне


Съдържание за интернет страница

От 200лв

Съдържание за интернет страница до 1000 думи – 200лв.

Съдържание за интернет страница до 2000 думи – 400лв.

Съдържание за интернет страница над 2000 думи – по договаряне
Писане на статуси за социални мрежи

От 50лв 


Пакет от 7 поста за една седмица – 50лв

Пакет от 20 поста за един месец – 150лв.

Пакет от 40 поста за един месец – 300лв.
Нашите клиенти

Предлагаме на Вашето внимание препоръки от наши клиенти, останали удовлетворени от качеството на извършените услуги.