Имейл маркетинг

от Денислав Иглев

Имейл маркетинг

Имейл маркетингът се превърна в много повече от част от разговорно съдържание. Дори обикновеният имейл за добре дошли може да увеличи приходите с 320% с правилната стратегия, креативно изпълнение и системи. Като дигитална агенция ние имаме експертния опит за постигане на резултати за вашия бизнес.

Какво е имейл маркетинг ?

Имейл маркетинг е форма на директен маркетинг, при която електронната поща се използва като средство за изпращане на рекламни послания до определена целева група от потребители. Към изпращаните електронни писма могат да се прикрепят файлове с активни препратки, визуални изображения и мултимедия.

Чрез този вид маркетинг компаниите се стремят да поддържат близки контакти с клиентите си и да затвърждават доверието им към себе си. Според честотата на провеждане, кампаниите биват ежедневни, седмични и месечни.

имейл-маркетинг

Какви са предимствата на Email маркетинга?

Двете големи предимства на имейл маркетинга са ЦЕНА и ЛЕКОТА. Изпращането на имейли е евтин начин да рекламирате вашата фирма и нейните продукти и / или услуги в сравнение с много други видове маркетинг. Освен това е изключително лесно да се създаде и проследява кампания за електронна поща, което я прави много достъпен тип маркетинг за малкия бизнес.

Как Email маркетинга помага на вашия бизнес?

Имейл маркетингът е една успешна стратегия, която не бива да пренебрегвате. Това е важен инструмент за разрастване на бизнеса Ви в бързо развиващия се свят на интернет бизнеса, тъй като предлага отворени, разговорни и интерактивни комуникации.

Имейл маркетингът е популярен, защото е сравнително лесен, бърз за започване и евтин. Когато се прави правилно, може да генерира и доста печалба. Предпоставката зад имейл маркетинга, е че като собственик на бизнес, Вие изграждате списък с постоянни клиенти, потенциални клиенти и абонати, които искат да чуят новини от Вас. След това редовно препращате по електронна поща, за да останете на върха и да направите повече продажби.

ЦениAccounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Стартов

149лв


1 кампания

До 24ч. време за изпращане

24/7 достъп до статистика

Не включва копирайт

Конвертиране на текст в HTML и поставяне на връзки 

20 000 осигурени фирмени имейли

Бизнес

299лв


1 кампания

До 24ч. време за изпращане

24/7 достъп до статистика

Не включва копирайт

Конвертиране на текст в HTML и поставяне на връзки

50 000 осигурени фирмени имейли

Корпоративен

499лв


1 компания

До 24ч. време за изпращане

24/7 достъп до статистика

Не включва копирайт

Конвертиране на текст в HTML и поставяне на връзки

150 000 осигурени фирмени имейли

Нашите клиенти

Предлагаме на Вашето внимание препоръки от наши клиенти, останали удовлетворени от качеството на извършените услуги.