SEO оптимизация

от Денислав Иглев

SEO оптимизация

Всеки иска да бъде на първата страница, но не всеки заслужава да бъде там. Вашият бизнес, бранд и уебсайт трябва да спечелят това право. Ние предоставяме цялостни услуги за SEO оптимизация с цел подобряване на откриването и класирането в търсачките.

Какво е SEO оптимизация?

Оптимизацията за търсачки (SEO) е процесът, който помага на клиентите ви да се свържат с вашия бизнес онлайн.

Повечето потребители на интернет започват сесията си, като търсят нещо. Хората използват интернет, за да задоволят нуждата си от информация, независимо дали става дума за намиране на местен ресторант, перфектно облекло или идеалния изпълнител за преустройство на дома.

Нашият екип използва модерни SEO услуги, подкрепени от най-добрите цифрови практики, за да увеличи трафика и класирането Ви за проверени ключови думи и long-tail фрази, които насочват бизнеса към Вашия сайт.

SEO4

Има ли нужда вашия сайт от SEO?

По-голямата част от онлайн трафика се управлява от търсачки като Google, Yahoo и Bing. Tърсачките са основният източник на навигация за повечето потребители на интернет, независимо дали сайтът ви предоставя информация, продукти, услуги или др. Търсачките са пътищата за осигуряване на целенасочен трафик. Ако платформите за търсене като Google, Yahoo и Bing не могат да намерят вашия уебсайт или да добавят съдържанието ви към своите бази данни, има шанс да пропуснете невероятни възможности, които могат да привлекат трафик към вашия сайт.

Какви са предимствата на оптимизирания сайт?

Aко искате Вашия уеб сайт да бъде забелязан, ще трябва да се уверите, че той се показва при търсения в Google.

Най-добрият начин да направите това е чрез SEO, което представлява широк спектър от стратегии и дейности. Те са базирани на това, което знаем за това как търсачките определят класирането си. Има много предимства за оптимизирането на вашия сайт за търсачки, включително:

Сайт, който се класира високо на страниците с резултати от търсачките (SERP), има по-голяма видимост и най-голям шанс за увеличен трафик;

Високо класирания сайт изглежда по-надежден;

Ще представите на посетителите по-полезна и подходяща информация, тъй като SEO обикновено се фокусира върху създаването на качествено съдържание.

ЦениAccounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

Your Text

Стартов

99лв


Google регистрация

Вътрешни връзкиБизнес

159лв


Google регистрация

Вътрешни връзки

Мета тагове

Заглавия (H1,H2,H3)

URL адреси
Корпоративен

219лв


Google регистрация

Вътрешни връзки

Мета тагове

Заглавия (H1,H2,H3)

URL адреси

Описания на изображения

Скорост на зареждане


Про

299лв


Google регистрация

Вътрешни връзки

Мета тагове

Заглавия (H1,H2,H3)

URL адреси

Описания на изображения

Скорост на зареждане

Валидация на код

Нашите клиенти

Предлагаме на Вашето внимание препоръки от наши клиенти, останали удовлетворени от качеството на извършените услуги.